X Factor: Fynske Vkation er blandt bookmakernes favoritter

Fredag aften springer fætrene fra den fynske gruppe Vkation for første gang op på X Factor-scenen. Ifølge bookmakerne når drengene langt.

De to Odense-drenge William Vedel Kristensen og Victor Vedel Kruse får fredag aften debut på X Factor-scenen. Til sammen udgør de gruppen Vkation.

Inden X Factor går live, spår Danske Spils oddsansvarlige, Peter Emmike Rasmussen, drengene til en topplacering blandt årets deltagere.

quote Aldrig har man i dansk X Factor haft en så talentfuld drengegruppe som Vkation. De er sjældent musikalske og har ro og fuld power på samme tid. Det er tydeligt for ører og øjne, at de brænder for musikken og det helt ægte, selvom de er unge og good looking

Mette Lindberg, dommer

Kun overgået af unge Mia og den voksne Morten Nørgaard ligger Vkation med odds 7. William Vedel Kristensen og Victor Vedel Kruse er dermed dommer Mette Lindbergs bedste bud på at nå finalen, mener Danske Spil.

- Vi tror, Vkation kommer langt, fordi de kan ramme det unge, kvindelige segment, hvor der ligger en masse stemmer, så dem har vi som 3. favoritter. Det indikerer antallet af spil på gruppen som vinder også, hvor 25 procent af alle spil er sat på dem, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

En popgruppe

16-årige Victor Vedel Kruse går til dagligt i 1.G på Sankt Knuds Gymnasium i Odense, mens hans et år ældre fætter William Vedel Kristensen udfolder sig på Oure Efterskoles musiklinje. 

Victor Vedel Kruse har sunget siden 4. klasse og drømmen er, at han kan fortsætte med at spille musik og allerhelst som professionel. I modsætning til sin fætter har William Vedel Kristensen stiftet bekendtskab med musikken sent i teenageårene.  Gennem Youtube og sin far har han lært at spille guitar.

De to fætre ser sig selv som en popgruppe, der ligger et sted mellem singer-songwriter Mads Langer, The Crookes og Justin Bieber.

Gruppens dommer og coach, Mette Lindberg, har ligesom bookmakerne også allerede en særlig fidus til drengene. 

- Aldrig har man i dansk X Factor haft en så talentfuld drengegruppe som Vkation. De er sjældent musikalske og har ro og fuld power på samme tid, og det gør, at man bliver fastholdt og tænker "igen!", når de afslutter en sang. Det er tydeligt for ører og øjne, at de brænder for musikken og det helt ægte, selvom de er unge og good looking, fortæller hun til DR. 

Oversigt

    Oversigt