I det fynske folks tjeneste

Ydmyg Fall fløj for OB

Et hattrick af Djiby Falls sikrede OB sejren over Lyngby

OB-angriberen Djiby Fall fik hul igennem, da han scorede et flot hattrick mod Lyngby. Men senegaleseren var ikke meget for at tale om egen succes efter sejren.

Trods manglende scoringer i de første tre kampe i SAS Ligaens forår havde OB-angriberen Djiby Fall godt med is i maven, da han gik på banen mod Lyngby onsdag aften. Og med tre scoringer blev han fynboernes store profil i 3-0-sejren over Lyngby. Men Fall selv var ikke meget for at sætte sig selv i centrum efter kampen.

- Sejren var det vigtigste, selv om det selvfølgelig var dejligt at score tre gange. Jeg havde flere chancer, men jeg var glad for mine tre mål, sagde Djiby Fall.

I sidste weekends opgør mod FC Midtjylland, var flere af de jyske spillere ude efter OB-angriberen, som de mente havde været svinsk i sit spil. Men Lars Olsen afviser, at der er ondt blodt i det senegalesiske angrebses.

- Han er fair, men hård. Han går lige til stregen, men jeg vil gerne lægge hovedet på blokken og sige, at han ikke har nogen onde hensigter, sagde Lars Olsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.