I det fynske folks tjeneste

33-årig døde ved hængning

Den 33-årige Helle Sørensen, der i juni blev fundet død på et nedlagt savværk i Tommerup, døde ved hængning. Station 2 fremlægger torsdag en række SMS-beskeder, der viser, at den 33-årige kvinde ønskede at dø.

Kriminalmagasinet Station 2 gennemgår torsdag aften den mystiske sag om den 33-årige Helle Sørensens død. Hun blev fundet død på det nedlagte savværk 10. juni, og kort efter blev en 74-årige mand fra Fakse anholdt og sigtet for drabet.

Retten i Odense valgte dog efterfølgende kun at fængsle manden på baggrund af mistanke om medlidenhedsdrab. Politiet opretholder dog sigtelsen for drab.

- Vi fortsætter stadigvæk efterforskningen i retningen af, at vi mener, at der er tale om drab, men selvfølgelig under hensyn til, at han er fængslet for medlidenhedsdrab, siger Jack Liedecke fra Fyns Politi til tv2.dk

I grundlovsforhøret kom det frem at kvinden var blevet stukket med kniv og forsøgt kvalt. Men i kriminalmagasinet oplyser Fyns Politi nu for første gang, at dødsårsagen var hængning.

Station 2 fremlægger torsdag aften desuden en række SMS-beskeder fra Helle Sørensens bekendte, der viser, at hendes tanker kredsede om selvmord.

- Helle var en glad pige, altså virkelig, hvis hun ikke havde den sorte side. Men den sorte side trak mange sorte skyer med sig, fortæller Stephan Gertz til Station 2 i aften.

Via SMS skrev kvinden blandt andet: "Hvad med lillebælts broen kunne det være en mulighed?", ""Kan du skaffe mig en overdosis?" og "Jeg vil gerne dø, men hvordan".

Den 74-årige mand sidder fortsat varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig.