I det fynske folks tjeneste

Beruset mand i solouheld: Køretur endte på pløjemark

En beruset mandlig bilist må behandles på skadestuen, efter han natten til mandag kørte galt i syd for Ørsted på Vestfyn.

I krydset her umiddelbart syd for Ørstedkørte en mandlig bilist galt natten til mandag. Foto: Google Maps

En beruset 24-årig mand fra Litauen kørte natten til mandag galt i sin bil, da han ikke fik stoppet i tide i et t-kryds. I stedet fortsatte mand og bil fremad og endte i stedet på en mark overfor.

Ulykken skete i krydset Bogensevej og Turupvej umiddelbart syd for Ørsted.

Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede.

- Manden kom kørende ad Bogensevej i retning mod nord, da han fortsætter ligeud i t-krydset og forulykker på marken over for krydset, siger vagtchefen.

Politiet modtog en anmeldelse af uheldet klokken 02.10. Da politipatruljen ankommer til ulykkesstedet, tester de den 24-årige bilist for mulig alkoholpåvirkning, hvilket giver et positivt resultat.

Manden bliver derfor anholdt og taget med på politigården i Odense.

Skader på hånden

Han er mandag formiddag fortsat i politiets varetægt, dog er han tidligt mandag kørt på skadestuen for at få undersøgt skader på sin ene hånd, skader der er opstået i forbindelse med uheldet.

- Han skal efterfølgende tilbage hertil, hvor vi skal have taget en blodprøve, og han skal afhøres ved hjælp af en tolk, siger Lars Thede.

Den 24-årige litauer er ifølge vagtchefen ikke kommet alvorligt til skade.

- Han har en hånd, der skal behandles, fordi han skar sig, men ellers ikke. Men han ødelagde bilen, da han kørte ud på marken, siger vagtchefen.