Danmarks billigste hus er solgt

Du kan få et lille fynsk bindingsværkshus for bare 75.000 kroner. Huset er lige nu Danmarks billigste hus.

Opdatering
Clock07. nov 2019, kl. 12:44
Opdateret med oplysning om, at boligen ifølge Boliga Selvsalg er solgt.

Hvem har ikke drømt om at bo i den ikoniske landsby Flemløse? Lige til at overtage!

Sådan lyder indledningen på salgsopstillingen på Danmarks billigeste hus, der ligger i den lille landsby Voldtofte i Assens Kommune.

Det 80 kvadratmeter store bindingsværkshus fra 1880 var netop sat ned fra 199.000 kroner til 75.000 kroner, og det har tilsyneladende givet pote. Ifølge boligsiden fremgår det, at det ståtækte hus er solgt. 

Kvadratmeterpris på 937 kroner

Husets udbudspris gav en kvadratmeterpris på godt 937 kroner, hvilket er et pænt stykke under den gennemsnitlige kvadratmeterpris i området, som er 7.300 kroner. Og det er også den prisjustering, der gør huset i Voldtofte til landets absolut billigste.

Det skriver boligsitet boliga.dk

Huset med de fem værelser ligger på en 1.000 kvadratmeter stor grund med markudsigt og kig til landsbymiljøet i Voldtofte, men det trænger ifølge salgsopstillingen på selvsalg.dk til en renovering:

Den søde ældre villa med stråtag trænger til renovering, derfor den smukke pris er præsenteret. Først til mølle til den pris! 

Bindingsværkshuset har tidligere været lejet ud, og det blev senest solgt i oktober 2018 på en auktion for bare 39.900 kroner. Nu har det tilsyneladende skiftet hænder igen. 

Du kan se flere billeder fra boligen her.