I det fynske folks tjeneste

Efter personpåkørsel: Nu er begge spor åbnet mellem Odense og Fredericia

Tidligere torsdag kørte der ingen tog mellem Odense og Fredericia, efter en person er blevet påkørt nær Skalbjerg Station. Sent torsdag eftermiddag blev begge spor farbare og togene kører igen.

Der er lang kø til togbusserne, der skal få passagererne frem på strækningen mellem Odense og Fredericia. Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

1 af 2

Artiklen er opdateret klokken 17.22..

Banedanmark oplyser, at begge spor er farbare og togene igen kører på strækningen. Dog vil der være enkelte aflysninger og forsinkelser. 

Togene har holdt stille mellem Odense og Fredericia først på eftermiddag torsdag. Banedanmark forventede, at togene ville køre igen klokken 16.30. Indtil da er der indsat togbusser på strækningen.

Busserne kommer først til at køre mellem Odense og Fredericia, og senere vil der også blive fragtet passagerer til de stationer, hvor kun regionaltogene ellers stopper.

På Twitter oplyser Fyns Politi, at togtrafikken nu kører igen på et spor på strækningen. 

Togaflysningerne skyldes, at en person er blevet påkørt nær Skalbjerg Station ved Vissenbjerg, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Søren Frederiksen.

- Jeg kan bekræfte, at der er fundet en personpåkørsel sted, og personen er afgået ved døden, fortæller han til TV 2/Fyn.

Han kan ikke oplyse køn eller alder på afdøde. Der er ifølge politiet intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. 

Der er allerede meget kø til togbusserne, der er blevet sat ind på strækningen mellem Odense og Fredericia.  Foto: Ole Holbech

Intercity- og lyntogene, der kører på tværs af Fyn og dermed også på tværs af landet, er også forsinket.

Du kan orientere dig om togtrafikken på rejseplanen.dk.

Læs også Tog påkører bil: Svendborgbanen spærret