I det fynske folks tjeneste

Gerningsmand har meldt sig selv: Bilerne i en hel gade udsat for hærværk

Mere end ti biler parkeret på den samme gade i Assens fik natten til søndag snittet dækkene op. Fyns Politi efterlyser vidner. 

Mere end ti biler blev udsat for hærværk på Damgade i Assens natten til søndag. Arkiv. Foto: Anders Debel Hansen / Ritzau Scanpix

Opdatering:

  • 01. dec 2019 kl. 10:54 Tilføjelse med vidnes observationer er tilføjet nederst i artiklen
  • 01. dec 2019 kl. 18:22 Opdateret med information om, at den pågældende mand selv henvendte sig til Fyns Politi efter offentliggørelsen af signalementet.

Flere beboere på Damgade i Assens kunne søndag stå op og erfare, at dækkene på deres biler var blevet punkteret i løbet af natten. Gerningsmanden har nu meldt sig selv til Fyns Politi. 

Læs også Tyveri blev til røveri: Kunder fangede tyv, der stjal ure til 11.000 kroner

- Han ringede ind og sagde, "Jeg tror, det er mig, I skal tale med", siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede. 

Derudover har politiet også modtaget en anden henvendelse, der peger på samme person. Den pågældende bliver derfor afhørt søndag aften. 

Mand med Arsenal-tatovering henvendte sig selv

Politiet talte søndag formiddag talt med et vidne, som klokken to natten til søndag så en mand, der stak i bildæk. Vidnet havde set den pågældende mand på værtshuset Færgegården, inden hun passerede ham på vej hjem

Vidnet beskrev manden som 30 år gammel og med mørkt, kort hår. Han var iført joggingtøj og beskrives som fedladen og cirka 180 centimeter høj. Han har en rød Arsenal-tatovering på venstre arm.

Det fortalte Kenneth Taanquist, der er vagtchef ved Fyns Politi, søndag formiddag. 

- I løbet af natten har ti plus biler fået punkteret deres dæk med en skarp genstand. Det ville være dejligt, hvis nogen har bemærket noget, eller ved at der sidder et kamera, som kan have filmet noget, der kan hjælpe os i retning af gerningsmanden eller gerningsmændene, sagde han. 

Efter at have set beskrivelsen og Fyns Politis opfordring om at henvende sig, kontaktede den pågældende selv politiet.