Forældre kræver skoleleders afgang

Efter nissehue-sagen kræver to forældre til børn på Strandmølleskolen i Assens nu skolelederens afgang. Det skriver DR Fyn.

- Når man har gjort noget, som i det omfang er forkert, så må man trække sig. Det er ikke ønsket, men nødvendigt. Hvis han har en solid dømmekraft, så bør han kunne se, at det her ikke går, siger Lise Thorsen, som også har meldt sagen til politiet, til DR Fyn.

Sagen handler om et julearrangement den 17. december sidste år, hvor skolelederen til en morgensamling truede med at klippe tissemanden af to drenge, fordi de havde glemt at tage en nissehue på.

Også en anden forælder mener, at skolelederen bør trække sig:

- Jeg står uforstående over for, at lederen er fortsat, og at han eventuelt kan fortsætte. Jeg har nok stolet på, at processen ville føre til en konsekvens for så alvorlig en fejl. Det er så ikke sket, siger Ingrid Olsen til DR Fyn.

Skolebestyrelsen har udtalt at de fortsat bakker op om skolelederen, men udover politianmeldelsen fra den ene forælder er Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet også gået ind i sagen.