Forladt sommerland: Drømmen lever fortsat

I 2007 gik Fun Park Fyn konkurs. Badelandet ligger nu hærget og forladt, men den nye ejer har stadig en drøm for stedet.

Sommerland Fyn og senere Fun Park Fyn var et bade- og legeland, som på gode somre blev besøgt at rigtig mange fynboer.

I Fun Park Fyn var der forlystelser for alle aldersgrupper. Lerdue-skydning med lasergeværer, bliv styrmand i Superpiloterne eller i Bumper-boats, Go-cartbane med mere.

Der var også et stort badeland med 2 swimming-pools med vandrutschebaner samt separat børne-pool med rutschebaner.

De to swimming-pools var opvarmet med vand fra solvarme. Badelandet, eller rettere de sørgelige rester, ligger der stadig.

Se drone-optagelser fra badelandet, eller rettere de sørgelige rester. Videofotograf: Jens Wognsen

Drøm knust af finanskrisen

I 2008 blev det lukkede Fun Park Fyn overtaget af nye ejere, der præsenterede planen om at omdanne sommerlandet til en forlystelsespark inspireret af H.C. Andersen og hans eventyr.

- Nu er der blevet snakket om en H.C. Andersen park i 20 år, så nu skal det være, sagde den nye ejere, Lars Skifter dengang.

Planen var, at parken skulle står færdig i maj 2009 og ejerne hyrede designer Christian Bjerring til projektet.

Christian Bjerring stod bag de kendte Bonbon figurer og har designet forlystelser til Djurs og Fårup Sommerland samt Filmhuset Pippis Villa Villa Kulla på Gotland i Sverige.

Men bankkrisen stoppede dengang projektet.

Vores Fyns Live-hold har besøgt stedet, se hele udsendelsen her:

 

I 2007 gik Fun Park Fyn konkurs. Badelandet ligger nu hærget og forladt, men den nye ejer har stadig en drøm for stedet.