Hjemmelavede Glamsbjerg-film kan vinde præmier

Den bedste reklame for en by er den gode omtale, som borgerne selv leverer. Sådan er tankegangen bag en filmkonkurrence i Glamsbjerg.

Her opfordres borgerne til selv at lave små film om de gode historier i byen. De bedste kan vinde præmier til en værdi af 5000 kroner.

Formålet er at skaffe flere børnefamilier til byen.

Foreningen Glamsbjerg - byens borgerforening - arbejder ihærdigt med at skabe både sammenhæng og udvikling i byen gennem forskellige aktiviteter og initiativer. Det har medført en målrettet indsats for at markedsføre byen, som en attraktiv by for børnefamilier.

Markedsføringen sker i samarbejde med Assens Kommune, busreklamer, plakater, netværksarbejde med andre byer, via byens hjemmeside og meget andet.

- Vi har brug for at fortælle og vise, hvilken herlig by Glamsbjerg er. Vi har også brug for at vide, hvad byens borgere synes om Glamsbjerg. Kun med genkendelige og præcise fortællinger om Glamsbjerg kan vi skabe en fælles identitet og et samlet billede af byen - og kun de mennesker der bor og lever i Glamsbjerg kan fortælle de bedste historier om Glamsbjerg, siger Bent Schmidt, der er formand for Foreningen Glamsbjerg.

Derfor gentager Foreningen Glamsbjerg filmkonkurrencen med præmier til en værdi af 5.000 kr. Man skal lave en lille videofilm på max 3 minutter for at deltage i konkurrencen. Deadline er 15. september.

- Det er ikke afgørende om filmen er lavet i bedste kvalitet med lys, lyd og billeder, men det er afgørende, at der fortælles en god historie om Glamsbjerg. Det må altså gerne være lidt håndholdt og lavet med det kamera, vi vel alle har i vores telefon eller kamera, når bare filmene finder frem til det særlige ved Glamsbjerg. Det er det, vi kan bruge i det videre arbejde med at markedsføre byen, siger Bent Schmidt.

Indsendte film vil blive vist via www.glamsbjerg.dk og vindere vil få direkte besked.

Læs mere om Glamsbjerg her