I det fynske folks tjeneste

Hjemmeværnet har fået stjålet biler på Fyn

Biltyvene har fået fat i nøglerne og er kørt væk med to sorte varebiler. 

VW Crafter med registreringsnummer 78482 ser sådan ud. Den er meldt stjålet, oplyser politiet. Foto: Jørn Ungstrup

Politihjemmeværnskompagni Assens hjælper Fyns Politi med opgaver i Assens Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune. Foto: Google

1 af 2

Hjemmeværnet har fået stjålet to varebiler ved Politihjemmeværnskompagni Assens. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Ehm Christensen til TV 2 Fyn.

Læs også Lang kø: Lastbil påkører autocamper på Fynske Motorvej

- Bilerne er blevet stjålet med rette nøgle, så de har på en eller anden måde fået fat i nøglerne til bilen, siger Ehm Christensen.

Politiet modtog anmeldelsen om tyveriet fredag. Bilerne er blevet stjålet mellem lørdag den 5. september og onsdag den 9. september fra en parkeringsplads, hvor de har holdt i en periode, hvor Hjemmeværnet ikke har brugt bilerne.

Politihjemmeværnskompagni Assens holder til på adressen Ved Stranden 18 tæt på havnen i Assens. 

Disse varebiler er stjålet

Der er tale om to sorte varebiler. Den ene er en Mercedes Vito med registreringsnummer BV 24646, mens den anden er en Volkswagen Crafter med militærnummerplade 78482. 

- Hvis man ser bilerne, er vi selvfølgelig interesserede i at få vide, hvor de er. Der er tale om ganske almindelige varebiler, siger Ehm Christensen. 

Begge køretøjer er bygget til Hjemmeværnet, og der står "Hjemmeværnet" på den ene af bilerne. 

Du kan kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114. 

Fakta

Politihjemmeværnskompagni Assens hjælper Fyns Politi med opgaver i Assens Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune. Det kan være trafikregulering, afspærring, evakuering og lignende.

 

Kilde: Politihjemmeværnskompagni Assens