I det fynske folks tjeneste

Lotto-millionærer: Vi troede ikke på det

Det var et ægtepar i 60erne fra Haarby, der onsdag vandt 11,8 millioner kroner i Lotto. Og selvom manden tjekkede kvitteringen torsdag, er ægteparrets held først gået op for dem i dag - to dage efter.

11.836.797 kroner. Så meget triller der snart ind på bankkontoen hos det heldige ægtepar fra Haarby på Fyn, der sammen med en anden dansker og en svensker ramte de seks vindertal i Onsdags Lotto.

Det heldige ægtepar ønsker at være anonyme, men de vil gerne afsløre over for Danske Spil, at de er et ægtepar i 60erne fra Haarby.

Selvom gevinsten allerede kom i hus onsdag aften, opdagede parret først deres held torsdag - og troede først på det fredag.

- Onsdag eftermiddag var jeg i Netto, hvor man nu kan købe Lotto. Jeg havde prøvet det ugen før. Der vandt jeg 39 kroner, så jeg kunne da godt prøve igen, fortæller manden.

Torsdag morgen kontrollerede han kvitteringerne.

- Jeg begyndte at krydse af fra oven. Da jeg kom ned til den rigtige række, troede jeg ikke rigtigt på det alligevel. Så jeg gik videre, lagde kuponerne væk og læste avisen færdig. Senere kontrollerede jeg igen, og jeg havde krydset de seks vindertal af, siger den heldige vinder.

- Men vi troede stadig ikke på det. Det gjorde vi faktisk først fredag formiddag, da vi fik dem kontrolleret og fik at vide, vi skulle gå i banken.

Det har de nu været. Og først i det nye år triller de mange millioner ind på bankkontoen. De nybagte millionærer har takket ja til økonomisk rådgivning, skriver Danske Spil fredag.

Ægteparret har endnu ingen ide om, hvad de mange millioner skal bruges til.

- Nu skal vi lige over nytårsaften først, siger han og tilføjer, at deres børn og børnebørn kan se frem til at blive forkælet. Og så kan det tænkes, at der skal gøres lidt ved huset.