I det fynske folks tjeneste

Mick Øgendahl fester i Assens med nyt show

En af Danmarks mest succesfulde komikere gæster torsdag Arena Assens. Mick Øgendahl er på turné med sit nye onemanshow FEST.

Foto: Jesper Skoubølling

Der er gået  fire år, siden Mick Øgendahl sidst var rundt på de danske scener. Tiden har han brugt på at skrive på sit nye show FEST og på at spille hovedrollen i tv-serien "Tomgang".

En tur på psykiatrisk afdeling blev det dog også til, og Mick Øgendahl siger selv om det på sin hjemmeside: "Ikke alt var lige sjovt. Men dét bliver det nu!".

Selvom indlæggelsen skyldtes arbejdspres, har Mick Øgendahl kastet sig ud i en omfattende danmarksturné. Den begyndte i efteråret 2016, og sidste show er den 27. maj. Stort set alle shows er udsolgte, så efterspørgslen er til at tage og føle på.

FEST

Mick Øgendahl beskriver på sin hjemmeside essensen i sit onemanshow FEST.

"Det er et show om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu. At skide højt og flot på, hvad andre synes er fint, og hvad der er god smag. Udover det så bliver det et show, hvor jeg både ser indad og udad. Jeg har måttet konstatere, at verden, inklusive mig selv, har hovedet i egen røv.

Lille mand med stort talent

Den 43-årige Mick Øgendahl har fordelt sit omfangsrige talent på 169 centimeter, hvilket han har brugt flittigt i sine jokes.

Intet er for privat til at blive brugt på scenen.  Hans kone og mor til de tre fælles børn, Marlene Øgendahl, bliver dog spurgt, om det er i orden, hvis hun bliver direkte involveret.

Heldigvis for Mick Øgendahl har han en kone, der er udstrakt fleksibel, når det gælder om at få sit privatliv med på scenen.

Mange kasketter

Mick Øgendahl er både skuespiller, manuskriptforfatter og standupkomiker. Nogle gange alle tre ting på en gang.

Han er kendt for sit ustyrlige kropssprog og sin eleastiske mimik, som er med til at transformere observationer fra hverdagslivet til højkomiske jokes på scenen.

Torsdag optræder komikeren fra Falster både klokken 19 og klokken 21.30 i Arena Assens, og der er udsolgt til begge shows.  

17:08

I aften fester den kendte komiker Mick Øgendahl i Assens. Han er nemlig på Danmarks turné med sit nye show FEST. Signe Ryge har fået lov til at være med til lydprøverne. Og efterfølgende fik hun en snak med Mick Øgendahl om det nervøsiteten samt aftenens show.

Luk video