Politi offentliggør rambuk-video

Fyns Politi har valgt at offentliggøre videooptagelser fra rambuk-tyveri mod tankstation på rastepladsen Kildebjerg nær Vissenbjerg natten til mandag.

Tankstationen på rastepladsen Kildebjerg nær Vissenbjerg på den fynske E20-motorvej blev natten til mandag udsat for et rambuktyveri.

En 19-årig ekspedient, der var alene på vagt, udløste klokken 02.41 overfaldsalarmen, da en bil med fem maskerede mænd bakkede en sort Citroën Berlingo ind gennem en af butikkens ruder.

Mændene i bilen stormede herefter butikslokalet og slap væk med flere såkaldte kassetter til forretningens kasseapparater.

Indgangen til tankstationen var låst

Om natten er indgangen til tankstationen låst, og tankpasseren skal aktivt lukke kunderne ind. Det er en sikkerhedsforanstaltning, der skal forebygge mulige tyverier og røverier.

Gerningsmændene slap af sted med et beskedent kontantbeløb og kørte fra stedet i vestlig retning.

Politiet efterlyser den sorte Citroën, der har registreringsnummeret XJ 56 856. Den blev stjålet for to dage siden i Pederstrup på Fyn.

Den unge ekspedient er ifølge politiet ikke kommet noget til, men har fået et stort chok.

Viser video på Station 2

Torsdag aften viste TV2-programmet "Station 2 Efterlyst"optagelserne fra tankstationens kamera. Politiet håber, at det kan give nye oplysninger om gerningsmændene.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.