I det fynske folks tjeneste

Politiet jagtede motorcykel

Politiet har haft travlt med at jagte flygtende trafikanter. Torsdag formiddag jagtede politiet en bilist, og sidst på eftermiddagen en motorcykel.

Torsdag har stået i politijagtens tegn. Først måtte politiet jagte en 24-årig mand, der nægtede at stoppe for politiet i Odense, og omkring klokken 16.40 var den gal i verninge på Vestfyn, hvor en motorcykelist nægtede at følge politiets anvisninger.

Politiet eftersaten en motorcykelist på Assensvej i verninge, da denne ikke stoppede, da han blev vinket indt til siden.

- Så patruljevognen kører efter ham, og vi kører rundt i området, men jagten stopper i krydset Neversvej/Krengerupvej, for mortorcyklisten vælter, hvorefter vi kan snakke med ham, fortæller vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Manden på motorcyklen kommer ikke til skade, da han vælter, men motorcyklen bliver beskadiget.

Flugt-motorcyklisten er fra lokalområdet, en 38-årig mand med kørekort til motorcykel, men med forkert nummerplade på.

- Vi ved ikke endnu, hvordan den nummerplade er havnet på hans motorcykel, for den stammer fra en motorcykel, der hører hjemme i Jylland, siger Lars Thede.

Den 38-årige er sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, og måske kommer der også en sigtelse for tyveri af nummerplader oveni.