I det fynske folks tjeneste

Politiet: Tag det roligt

Politiet maner til besindighed ovenpå branden i huset i Flemløse, hvor 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde torsdag.

01:54

Vagtchef Jesper Fält maner til besindighed og opfordrer vrede mennesker til at tage det roligt og lade poltiet gøre sit arbejde i efterforskningen af den afdøde Jasmin Leschøtt Christensen.

1 af 2

Klokken 04.32 lørdag morgen fik Fyns Politi meldingen om, at det brændte på Kirkebjergvej 22 i Flemløse - det hus, hvor 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde af en overdosis narko torsdag.

Politiet mener at branden er påsat, fordi teknikere finder et bål af byggematerialer, der er stablet op ad huset.

Der har siden dødsfaldet været både mindeord til den døde, men også adskillige hadske udfald mod husets 48-årige ejer, og derfor er politiet opmærksom på, at der kan være forbindelse mellem vreden i cyperspace og branden på Kirkebjergvej.

- Når man laver en politimæssig efterforskning i sådan nogle ting her, så skal man have alle muligheder åbne. Det kan være mange ting. men man kan se på de sociale medier, at der er et vist sprogbrug omkring den episode her, og vi håber da ikke, at der er sådan en form for lynchstemning. I hvert fald vil vi megerne opfordre til, at man tager det stille og roligt og lader politiet arbejde med sagen, siger vagtchef Jesper Fält, Fyns Politi.

Politiet holder nu et ekstra vågent øje med huset i weekenden, efter branden.