I det fynske folks tjeneste

Skoleelev fra Herning strandede i Assens

Assens Politi måtte torsdag aften hjælpe en 18-årig skoleelev. Drengen skulle have været i skole i Herning, men havnede i stedet i Assens. Politiet betegner sagen som et mysterium.

Drengen, der går i skole i Herning, ringede klokken 21.30 til sine forældre i Herning og fortalte at nu stod han på Marinaen i Assens. Forældrene havde ikke set eller hørt fra ham siden han forlod hjemmet om morgenen for at gå i skole. Drengen havde overhovedet ingen forklaring på hvordan han var havnet i Assens.

På sig havde drengen sin skoletaske og en bærbar computer. Han havde ingen penge, men det havde han heller, da han gik i skole om morgenen.

Assens Politi hentede drengen ved Søsportscentret og lod ham vente på stationen til forældrene afhentede ham.

Velfungerende

- Det er en helt almindelig velfungerende dreng. Han bruger ikke medicin, men har tilsyneladende haft et black-out, for han husker intet om hvad der er sket hele torsdagen, og ved ikke hvordan og hvorfor han er endt i Assens, fortæller vagthavende ved Assens Politi.

Politiet opfordrede forældrene til at få drengen undersøgt på en skadestue eller hos en læge, så årsagen til det daglange black-out kan blive undersøgt.

- Vi har overhovedet ingen forklaring på hvad der er sket. Drengen virkede fornuftig og veltalende, så det er lidt af et mysterium, siger vagthavende.