I det fynske folks tjeneste

Stor vrede over nyt stenkast

Vrede og afsky. Nu skal det stoppes!. Det er nogen af de mange reaktioner, der er lagt op på TV 2/Fyns Facebookside efter de nye stenkast på motorvejen i nat.

Foto: Ole Holbech

Dorthe Kreiberg skriver på Facebook, at de netop var kommet hjem efter en dejlig dag på Sjælland. Men det kunne være endt helt anderledes.

- Ved Odense V bliver en personbil foran os ramt af sten - sten på 40 x 30 cm - smidt ud fra en motorvejsbro!

Hun kører ind til siden, og umiddelbart kører endnu en personbil og to lastbiler ind i de store nedkastede sten.

- Chaufføren i den forreste bil er dybt rystet og chokeret. I mørket når han lige at se en stor sten falde - inden der lyder en brag i bilens bagtøj og airbag'en udløses! Heldigvis kommer ingen mennesker fysisk til skade - kun biler og lastbiler.

- Men det kunne være gået gruligt galt. Som den chokerede mand i den forreste bil sagde, mens han rystede over hele kroppen: "Jeg kunne være død". Han har desværre ret - det endte jo dybt tragiske for en tysk familie sidste år.

Det skal stoppes nu, inden det går helt galt ige, skriver Dorthe Kreiberg.

- Så se dog for helvede endelig at bruge kamera eller patruljer det sted omkring de tidspunkter der altid bliver kastet! Fatter ikke man lader dette sted ubevogtet! Det er så mørkt og tilbyder personen perfekt udsyn på bilerne samt flugtvej og det skal man sku ikke have. Så sæt hegn på som de gør andre steder og så er den ikke længere, skriver Lisa Ziethen.

- Der må næsten være nogen, som ved hvem det er... Den slags sindsforvirrede individer praler da ofte med deres ugerninger..., skriver Britta Fjordvang Walsted-Rasmussen.

Se flere kommentarer på Facebook.