I det fynske folks tjeneste

Slagsmål på Tullebølle Asylcenter

Søndag aften var cirka 40 asylansøgere oppe at toppes på Børnecenter Tullebølle, der er et asylcenter på Langeland. En 15-årig er nu sigtet for vold.

På Børnecenter Tullebølle bor uledsagede børn og unge.

På Børnecenter Tullebølle på Langeland var der slagsmål søndag aften. Det fandt sted omkring klokken 22.15, da to grupperinger var oppe at toppes. Det siger vagthavende ved Fyns Politi til TV 2 FYN.

En ansat forsøgte at skille de cirka 40 asylansøgere ad, og i den forbindelse blev han ramt af slag. Han er dog ikke kommet noget til.

Da Fyns Politi nåede frem var der nogenlunde ro igen i asylcenteret. De anholdt dog en 15-årig dreng, som nu er sigtet for vold mod tjenestemand.

Ingen af de indblandede er kommet til skade under optøjerne.  

 

Børnecenter Tullebølle

- De børn og unge, der bor på Børnecenter Tullebølle, er alle uledsagede, det vil sige, at de kan være flygtet alene, at de har mistet deres forældre eller er blevet skilt fra dem under flugten.

- Centret er et opholdscenter, hvor børnene opholder sig, mens deres asylsag behandles af Udlændingestyrelsen. Når der er truffet afgørelse i deres sag, flytter de enten til en kommune eller sendes tilbage til deres oprindelsesland.

Kilde: http://www.asylcenterholmegaard.dk/