2-0: Fortjent sejr til OB over Brøndby

OB slog hjemme Brøndby og overhalede dermed Brøndby i tabellen og i kampen om en top-6-placering.

OB hentede søndag tre vigtige point i kampen om at ende i Superligaens top-6, da holdet hjemme besejrede Brøndby med 2-0.

OB scorede et mål i begge halvlege og holdt samtidig buret rent i en kamp, hvor hjemmeholdet forhindrede Brøndby i at komme frem til de helt store chancer.

Med sejren kravlede fynboerne op på tredjepladsen med 36 point, mens Brøndby dumpede en enkelt plads ned på femtepladsen med 34 point.

Kun to minutter inde i kampen fik Brøndby ellers den første chance, men gæsternes Nikolai Laursen kom i en for spids vinkel, og han afsluttede derfor lige på OB-keeper Sten Grytebust.

Efter en forholdsvis lige første halvleg var det så hjemmeholdet, der efter 22 minutters spil kom foran 1-0.

Angriberen Bashkim Kadrii leverede sin sjette sæsonscoring, da han med hovedet sendte en hovedstødsaflevering fra holdkammerat Oliver Lund i mål.

Føringen holdt til pausen, men ti minutter inde i anden halvleg var Brøndby meget tæt på at udligne.

Kamil Wilczek måtte dog se sit hovedstødsforsøg prelle af på overliggeren.

I stedet var det hjemmeholdet, der udbyggede føringen efter 67 minutter.

Det skete, da wingback Jacob Barrett Laursen flugtede et indlæg fra Ryan Johnson Laursen i mål til 2-0.

Efterfølgende var OB tættere på at udbygge føringen, end Brøndby var på at reducere, men der var ikke flere mål i opgøret i Odense.

I næste runde får Brøndby besøg af AaB, mens OB skal en tur til Aarhus og møde AGF.