Carl Holst er uenig i afgørelse

Carl Holst er ikke enig i Statsforvaltningens vurdering af sagen og siger, at det ikke har været hans hensigt at begå noget ulovligt..

- Jeg er ikke enig i Statsforvaltningens vurdering af sagen, men jeg tager det til efterretning, at det er sådan de ser på det, skriver Carl Holst i en sms til TV SYD og fortsætter:

- For mig er det afgørende, at Christian Ingemann Nielsen helt i overensstemmelse med vores fælles forståelse har passet sit arbejde i sin stilling i Region Syddanmark.

Carl Holst skriver samtidig i sms’en, at det ikke har været hans hensigt at gøre noget ulovligt.

Fredag kom Statsforvaltningens udtalelse om Carl Holsts brug af den regionsansatte Christian Ingemann Nielsen i forbindelse med valgkampen op til folketingsvalget i juni i år.

 

Carl Holst bliver nu politianmeldt af andre politikere i regionsrådet. 

 

Statsforvaltningen vurderer, at der blandt de opgaver, som Christian Ingemann Nielsen varetog som regionsansat i et større omfang er indgået bistand til førelse af valgkamp til den daværende regionsrådsformand Carl Holst.

- Det er således Statsforvaltningens opfattelse, at den omhandlede bistand til førelse af valgkamp ligger uden for lovgivningens rammer, og at denne bistand således har været ulovlig, skriver Statsforvaltningen i deres udtalelse.

Nu svarer Carl Holst overfor TV SYD på Statsforvaltningens udtalelse: