I det fynske folks tjeneste

Vidne til drab: Han forsøgte at kravle væk

Et øjenvidne giver nu sin version af minutterne omkring dobbeltdrabet i Snøde.

TV 2/FYNs reporter Sofie Hedegaard Bach har i dag talt med et øjenvidne til tragedien i Snøde på Langeland. Vidnet ønsker ikke at stå frem, men vil gerne fortælle om begivenhederne anonymt.

Hun fortæller, at hendes opmærksomhed i første omgang blev vakt, da hun hørte barnegråd ude fra vejen, og derfor gik hun ud for at se, hvad der skete. Her så hun to mænd, hvor den ene stod oprejst, og den anden lå på vejen, mens han prøvede at kravle ind til siden af vejen. Han så ud til at være såret.

Da han kravlede ind til vejkanten, løftede den anden mand sit gevær og skød ham

Da han kravlede ind til vejkanten, løftede den anden mand sit gevær og skød ham. Da hun så ham skyde, løb hun ind til sig selv, slukkede alt lyset og prøvede at få sine hunde til at stoppe med at gø. Hun var meget bange, for hun vidste ikke, hvad han kunne finde på.

Hun følte sig sikker på, at barnegråden kom fra den 5-årige pige.

Derudover har TV 2/FYNs reporter talt med flere beboere i området, der har hørt skud, men som ikke har set selve tragedien. 
De har til gengæld set gerningsmanden stikke af i høj fart. De fortæller, at han kørte forbi gerningsstedet flere gange, inden han kørte væk fra byen.