I det fynske folks tjeneste

Brasilianske CS:GO-stjerner på træningslejr i Odense

Det brasilianske CS:GO-hold Luminosity Gaming er taget på træningslejr i Odense inden finalerne i ESL Pro League, der spilles i Odense fra 5.-10. december.

00:19

I næste uge afvikles ESL Pro League CS:GO sæson seks finalerne i Arena Fyn i Odense. Her vil hele eliten deltage og konkurrere om store præmier.

I alt deltager 12 hold fra hele verden i sæsonfinalen, hvor der bliver spillet om en samlet præmiepulje på en million dollar - svarende til lige knap 6,26 millioner danske kroner.

Normalt i Amerika træner vi ti timer om dagen. Men her er det 14-15 timer om dagen. Det er crazy

Gustavo Knittel, Luminosity Gaming

Et af de deltagende hold er brasilianske Luminosity Gaming, der allerede i går, mandag, ankom til Syddansk Erhvervsskoles skolehjem i Odense.

Her er holdets seks spillere sammen med deres manager og sponsormanager på en ti dages bootcamp inden finalerne, der starter tirsdag den 5. december.

Den nuværende holdsammensætning er kun tre måneder gammel, så der er meget at arbejde med for de brasilianske spillere, der til hverdag alle bor i Californien i USA.

- Vi har brug for at få rettet op på en række grundlæggende fejl, som vi laver på holdet. Vi skal have 100 procent styr på detaljerne, og vi kan ikke lave så mange fejl, siger Gustavo Knittel, der er Luminositys sniper. 

Læs også Finale i Odense: Hvem er Danmarks bedste skolehold i CS:GO

Underdogs

Holdet skal møde verdens bedste Counter Strike-spillere i konkurrencen i Odense, så de har måttet justere deres forventninger inden finalerne.

- Vi er underdogs, så vi frygter ingen af de andre hold. Vi skal bare spille og så håbe på at komme videre til playoffs, siger Gustavo Knittel.

Inden de når så langt, har Gustavo Knittel og hans fem holdkammerater mange timers træning i vente.

- Normalt i Amerika træner vi ti timer om dagen. Men her er det 14-15 timer om dagen. Det er crazy, siger Gustavo Knittel, der selvfølgelig håber, at de mange timers træning giver resultater.

- Hårdt arbejde betaler sig, ikke?, griner den brasislianske sniper.

Om Luminosity Gamings fynske træningslejr giver de ønskede resultater, må du vente med at se, til ESL Pro League CS:GO sæson seks finalerunden starter i Odense på tirsdag. 

03:09

Det brasilianske hold Luminosity Gaming kommet til Fyn for at forberede sig på turneringen i VM i Counter Strike.

Luk video
04:19

I næste uge afholdes en af verdens største turneringer i computerspillet

Luk video
06:46

12 af verdens bedste Counter Strike-hold er med til Counter Strike-turneringen, som foregår i Odense i løbet af weekenden. Blandt andet de to danske Astralis og North. men andre er rejst langvejsfra. Blandt andet det brasilianske hold Luminosity Gaming. Lærer hos Syddansk Erhvervsskole Jesper Iversen har været med omkring det brasilianske holds ophold i Odense. Og ifølge ham har det betydet meget for holdet – men også hos de unge på Syddansk Erhvervsskole. 

Luk video

 

Læs også Verdens dygtigste kan snart skydes i Odense