I det fynske folks tjeneste

Kæmpe interesse: Finale i counter-strike udsolgt

Den kommende store gamer-event i Arena Fyn i Odense, Pro League Season Six Finals, er udsolgt.

Foto fra Blast Pro Series i Royal Arena den 25. november Foto: Martin Sylvest / Scanpix

Når counter-strike-eliten fra hele verden indtager Arena Fyn, bliver det for fuldt hus, oplyser arrangørerne.

Omkring 5.000 tilskuere følge med i hovedbegivenhederne fra den 8. - 10. december. Arrangementet begynder dog allerede tirsdag den 5. december.

Hertil kommer, at millioner ventes at følge med hjemmefra på streaming. Tidligere finaler blev set af omkring 27 millioner unikke seere.

I alt deltager 12 hold fra hele verden i sæsonfinalen, hvor der bliver spillet om omkring en million dollar - svarende til mere end seks millioner danske kroner.

Læs også Brasilianske CS:GO-stjerner på træningslejr i Odense

Arrangøren af finalestævnet er ESL, Electronic Sports League, der tidligere har været ude og sige, at Danmark har fostret nogle af verdens allerbedste CS:GO-spillere.

Udover turneringen afholder Odense Kommune en gaming expo, Odincon, fans kan få skrevet autografer hos deres favoritter og meget andet.

- Vi ser frem til at se entusiatiske fans hylde deres favorithold i den udsolgte Arena Fyn, når vi lukker den sjette sæson af CS:GO Pro League, skriver Ulrich Schulze, der er senior vicepræsident for ESL, i en pressemeddelelse, og han tilføjer:

- Det skandinaviske publikum er kendt for dets store passion for esport. Det kommer ikke som nogen overraskelse, eftersom to af de bedste CS:GO-hold, North og Astralis, kommer fra Danmark.

Læs også Officielt: Verdens største Counter-Strike-turnering kommer til Odense