I det fynske folks tjeneste

Et Sundere Fyn: TV 2/FYN sender live fra den store gallaaften

Fejringen af det forskningsprojekt, der har fået flest stemmer, sker mandag aften i Svendborg.

02:36

Live TV

1 af 2

Dørene bliver i aften åbnet til Den Store Gallaaften, der er afslutningen på Et Sundere Fyn. Det sker i den næsten nye forhal på Svendborg Sygehus, hvor der er dækket op til festligheder og fejringen af det forskningsprojekt, der har fået flest stemmer i konkurrencen om at vinde op til en million kroner. 

Live fra gallashowet

Vi sender direkte klokken:
  • 18.30 - 18.50
  • 19.00 - 19.25
  • 19.55 - 20.15

Udover at Svendborg Sygehus bliver forvandlet til en stor fest for de fynske borgere , er det også fejringen af de fem forskningsprojekter, der alle har kæmpet om millionen.

Der ventes op mod 250 særligt inviterede gæster, blandt andre læger, journalister, almindelige borgere og arrangørerne af Et Sundere Fyn. De tilstedeværende gæster bliver guidet af Thomas Kaarsted fra Syddansk Universitetsbibliotek, der er en af hovederne bag projektet. 

00:26 Luk video

Læs også Et Sundere Fyn: Forskere kæmper om fynboernes stemmer

Den Store Gallaaften byder på alt fra debat med forskerne, underholdning med stand-up komikeren Geo, og mulighed for at lære mere om de fem forskellige forskningsprojekter.

Derudover sender TV 2/FYN live fra klokken 18.30 på vores nyhedskanal, hvor du som seer også har mulighed for at være med på sidelinjen. Som noget helt nyt kan du via Facebook kommentere på Et Sundere Fyn og stille spørgsmål til forskerne eller projektet. Undervejs vil vores værter sørge for at stille nogle af jeres vigtige spørgsmål.

Afstemningen slutter klokken 20.00. Så husk at sætte din stemme i dag.