I det fynske folks tjeneste

13-årig pige kontaktet af mand i bil

En 13-årig pige fra Broby blev onsdag eftermiddag kontaktet af en mand i en bil, der tilbød hende et lift. Politiet tager episoden meget alvorligt, selv om de ikke præcis ved, hvad der skete.

Foto: Politi.dk

På vej hjem fra skole i Brobyværk blev en 13-årig pige onsdag eftermiddag kontaktet af en mand i en bil. Han spurgte ifølge pigen, om han skulle køre hende hjem.

Det afslog pigen, hvorefter hun løb hjem til sin bopæl. Herefter vendte bilen om og kørte væk fra stedet. 

- Det er selvfølgelig ikke rart, hvis nogen spørger en pige på 13 år, om hun vil med op at køre i en fremmed bil. Men vi ved jo ikke præcis, hvad det er, der er foregået, og hvad hensigten var. Men vi undersøger selvfølgelig det, vi kan i forbindelse med episoden, siger politikommissær Leon Sørensen fra Fyns Politi.

Han fortæller, at politiet nu prøver at finde frem til, hvem bilisten var, og få en snak med ham om, hvad det var for en episode.

Forældre informeret

Pigen går på Broby Friskole, og sammen med Broby Skolerne har de efterfølgende valgt at informere samtlige forældre på skolerne om onsdagens episode.

Det giver god mening, vurderer politikommissæren.

- Det synes jeg er ok. Det kan være en type situation, som man skal tage højde for, og som man kan blive bekymret over. Jeg må lige gentage, at vi jo ikke præcis ved, hvad hensigten var. Men jeg synes, det er vigtigt, at forældrene i området får at vide, at der har været sådan en episode, siger Leon Sørensen.

Han understreger, at selv om politiet endnu ikke ved, præcis hvad der er sket, så tager de episoden alvorligt.

- Vi ved ikke, hvad hensigten var, men vi vil meget gerne tale med bilisten og høre, hvad der foregik, siger Leon Sørensen.