160 hjul stjålet fra autohandler i Ringe

Et sted imellem 140 og 160 bilhjul er blevet stjålet fra en autohandler i ringe. Tyvene har formodentlig brugt en vinkelsliber, men ingen har hørt noget.

Natten til onsdag var der indbrud hos en autohandler i Ringe. Op mod 160 bilhjul blev stjålet fra en container, der formodentlig blev skåret op med en vinkelsliber. På trods af det mærkværdige og formentlig larmende tyveri har politiet ikke fået nogen henvendelser.

Det er ikke alle kunder, der er blevet informeret om tyveriet endnu. Derfor kan vagtchef Anders Furbo Therkelsen ikke komme lokationen nærmere end den østlige del af Ringe. 

- Vi har ikke så meget at gå efter. Vi formoder, at indbruddet har lavet en del larm, men vi har ikke fået nogen henvendelser, siger Anders Furbo Therkelsen fra Fyns Politi. 

Må fylde en del

Tyvene har skåret sig igennem en port og igennem en container, formodentlig med en vinkelsliber, og det burde derfor have larmet en hel del. Skulle man derfor have hørt noget i Ringe natten til onsdag, skal man ringe til politiet på 114.

160 hjul må man formode fylder en hel del. 

- Det fylder jo en del. Det er sjældent tyveknægte kører i lastbil, det ser vi ikke så tit. Så det er formentlig en varevogn, siger Anders Furbo Therkelsen.

Politiet vil gerne have henvendelser, hvis man har set eller hørt noget. Eller hvis man opdager en hel del hjul ligge et sted, eller hvis man bliver tilbudt hjul.