I det fynske folks tjeneste

200 rykker forsinket ind i tidligere sygehus

1. november rykker Faaborg-Midtfyn Kommunes jobcenter ind på det gamle Ringe Sygehus. I alt skal sygehuset huse cirka 200 medarbejdere.

Det er hovedsagligt Faaborg-Midtfyns jobcenter, som det tidligere sygehus i Ringe kommer til at huse. Foto: Michael Bothager/Scanpix/arkiv

Til november vil 200 medarbejdere bringe nyt liv i det tidligere Ringe Sygehus.  Her flytter Faaborg-Midtfyns jobcenter og en række medarbejdere i kommunens center Arbejdsmarked nemlig ind i det gamle hospital på Lindevej.

Indflytningen sker med omkring seks ugers forsinkelse på grund af nogle ønsker i forhold it-infrastruktur og nødudgange, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Flytningen blev politisk besluttet af Kommunalbestyrelsen i december sidste år og det er statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, der ejer bygningerne og står for at gøre dem klar og skabe nye og mere tidssvarende rammer. 

- De nye lokaler er mere indbydende og bliver i højere grad end i dag indrettet til formålet. Det giver os mulighed for at yde en bedre service til borgerne, blandt andet fordi vi får særligt indrettede samtalerum. Så jeg glæder mig meget til, at jobcentret flytter ind på sygehuset, siger vicekommunaldirektør Bettina Høst Poulsen i pressemeddelelsen.

Fakta 

  • 1. november flytter Faaborg-Kommunes jobcenter fra Bygmestervej 23A til lokaler i det gamle Ringe Sygehus på Lindevej.
  • Udover jobcentret rykker også integrationsteamet og mentorteamet, der begge hidtil har ligget i Gislev, med til de nye lokaler.
  • I alt skal cirka 200 medarbejdere fra Center for Arbejdsmarked fremover have det gamle sygehus som arbejdsplads.
  • Faaborg-Midtfyn Kommune lejer lokalerne af statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, som ejer det gamle sygehus. Der er tale om en 10-årig lejeaftale.
  • Allerede i oktober rykkede en fortrop på 25 medarbejdere fra Arbejdsmarked ind på hospitalet, da der ikke var plads nok på Bygmestervej.

    Kilde: Faaborg-Midtfyn Kommune