I det fynske folks tjeneste

Endnu en festival ser dagens lys på Egeskov

Egeskov Classic Days. Det er navnet på Egeskovs nye festival. Og denne gang er fokus på klassiske køretøjer.

Den 20.-21. august åbner Egeskov endnu en ny stor festival i slotshaven. Denne gang er fokus på klassiske køretøjer.

Egeskov Classic Days er endnu én i rækken af nye tiltag, som har set dagen lys i løbet af de senere år, hvor Egeskov har sat fokus på events og festivaller, såsom Egeskov Julemarked, LUMINIS og HEARTLAND.

På den nye festival deltager 350 veteranbilentusiaster og deres 200 klassiske biler og retro campingvogne. Udover de mange biler vil der være salgsboder med mad, klassisk tøj og udstyr til veteranbiler samt musik og optrædener.

Søndag er det arrangeret, at deltagerne kan køre i H.C. Andersens hjulspor på ”HCA Trail”, som er en rute der går via en række fynske slotte og herregårde, som digteren besøgte på sin tid, blandt andet Lykkesholm og Glorup.

- Det er vores intention med Egeskov Classic Days, at kunne præsentere en ny type veteranbilevent, som vi ikke tidligere har set i Danmark. Det bliver en helhedsoplevelse for såvel de deltagende veteranbilentusiaster samt en oplevelse for publikum, som besøger festivallen på Egeskov. Med tiden ønsker vi at slå Egeskov Classic Days fast, som årets begivenhed for alle med interesse for veteranbiler”, udtaler direktør Henrik Neelmeyer fra Egeskov i en pressemeddelelse.