Fynsk festival afslører endnu et hovednavn

Mens andre tøver, er Midtfyns Festivalen i fuld gang med at booke kunstnere til årets festival. Tirsdag blev endnu et navn afsløret.

Selvom festivalerne indtil videre ikke er en del af en officiel genåbningsplan, fortsætter flere alligevel med at booke kunstnere.

Og tirsdag har Midtfyns Festivalen tilføjet endnu et navn til plakaten, nemlig rockbandet Magtens Korridorer.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal have strammet bardunerne og slået pløkkerne ekstra hårdt i, når Magtens Korridorer fyrer op under teltdugen. Vi er stolte over, at de har valgt at lægge vejen for Midtfyns Festivalen, siger festivalleder Kim Skovby Klindt i en pressemeddelelse.

Bandet er blandt andet kendt for numre som 'Milan Allé', 'Lorteparforhold' og 'Pandora' og gæster festivalen 4. september.

Festival rykket

Den midtfynske festival plejer ellers at rejse scenen i maj, men har taget konsekvensen af et usikkert coronaår og rykket den til efteråret.

Det betyder, at den i år løber af stablen 3.-4. september på Dyrskuepladsen i Ringe.

Flytningen har givet festivalen ro i maven til at fortsætte planlægning. Og Magtens Korridorer er da heller ikke det første navn, der er blevet præsenteret i år.

På plakaten kan man allerede finde kunstnere som Sanne Salomonsen, Hardinger Band, Juncker, Blues Brothers Souvenir, Lasse Helner og Lara Luna.