I det fynske folks tjeneste

Gæsterne elsker Egeskov

Et stort slot, gamle biler og en kringlet have er åbenbart noget turister kan lide. Egeskov Slot har fået en fornem udmærkelse af rejsesitet TripAdvisor.

Egeskov Slot har fået "Certificate of Excellence Award," som bliver givet til attraktioner der over et helt år bliver bedømt til et gennemsnit på mindst fire ud af fem stjerner af TripAdvisors brugere.

Sidens koncept er, at brugere kan bedømme restauranter, hoteller og attraktioner - og hver måned er mere end 200 millioner mennesker forbi TripAdvisors sider på nettet eller på deres app.

- Vi er rigtig stolte og glade for udmærkelsen fra TripAdviser, fordi det det kommer direkte og uopfordret fra vores gæster. På Egeskov Slot har vi arbejdet hårdt på, at hele familien skal have en god oplevelse og at de skal føle sig velkomne. Og ikke mindst, at Egeskov er et levende slot med udstillinger og have på et højt internationalt niveau, siger direktør Henrik Neelmeyer om udmærkelsen.

Hædret for tredje gang

I 2012 vandt Egeskov prisen som Europas bedste historiske have af European Garden Award, og i starten af 2013 placerede CNN Travel Egeskov på en top 12, over de mest fantastiske haver i verden.

Sidste år var Egeskov Slot den 27. mest besøgte attraktion i Danmark - på Fyn kun overgået af Odense Zoo, der er landets 13. mest besøgte.

Læs brugernes vurdering af Egeskov