I det fynske folks tjeneste

Grov vold: Ung mand sparkede og slog teenager efter færdselsuheld

En 22-årig mand er sigtet for grov vold efter et færdseluheld i Faaborg, hvor en 18-årig mand ikke overholdt sin vigepligt.

22-årig mand flygtede fra stedet, efter at han havde tævet en 18-årig mand, der var skyld i færdselsuheldet. Foto: Alexander Aagaard

Der skete mandag aften et færdselsuheld i krydset ved Reventlowsvej og Spanget i Faaborg. To biler kørte ind i hinanden klokken 21.08, og herefter udviklede færdselsuheldet sig til en voldsepisode. Det oplyser vagtchef Ehm Christensen fra Fyns Politi til TV 2/Fyn.

 

Læs også Kvæstede niårig og kørte væk: Kvinde dømt for at efterlade dreng i vejkanten

Det var en 18-årig jyde fra Hornsyld, der var skyld i færdselsuheldet, da han kørte langsomt ud på Reventlowsvej fra Spanget for at svinge til venstre.

Han havde dog ikke kigget sig godt nok for og blev ramt af en anden bilist, en 22-årig mand fra lokalområdet, der kom kørende på Reventlowsvej.

Ung mand blev aggressiv

Den 22-årige mand blev aggressiv og sparkede den 18-årige mand på kroppen og slog ham desuden i ansigtet.

- Han bliver tosset og tildeler ham adskillige knytnæveslag i ansigtet og to spark på kroppen, siger Ehm Christensen.

Herefter flygtede den 22-årige mand fra stedet. Han blev dog anholdt natten til tirsdag klokken 1.22. Fyns Politi overvejer, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør. Han er sigtet for blandt andet grov vold.

Den 18-årige mand fik flere mærker i ansigtet som følge af voldsepisoden.