Kvinde kørt ned af flugtbilist: Havde lige afleveret tabt pung

Fyns Politi håber at man med hjælp fra offentligheden kan finde frem til en flugtbilist, der torsdag aften påkørte en 25-årig kvinde.

En 25-årig kvinde fra Fyn har brækket hoften, efter at hun torsdag aften klokken 22.14 blev ramt af en bil på Kirstinebjergvej uden for Årslev.

Bilisten, der påkørte kvinden, standsede ikke efter uheldet, men flygtede i stedet fra stedet. Derfor håber Fyns Politi nu på, at henvendelser fra offentligheden kan hjælpe sagen på vej.

- Bilen var en hvid sedanmodel - måske en Seat. Og den har formentlig skader på højre forreste hjørne, siger vagtchef ved Fyns Politi Kim Munkgaard til TV 2/Fyn.

Han tilføjer, at forlygten i samme side med stor sandsynlighed er smadret.

Den 25-årige kvinde blev efterladt med et muligt hoftebrud.

Hun var på stedet, fordi hun lige havde gjort en rigtig god gerning. Kort før ulykken havde hun nemlig fundet en tabt tegnebog på en tankstation og efterfølgende kontaktet tegnebogens ejermand. De aftalte at mødes på Kirstinebjergvej ved Årslev.

- Og det er så efterfølgende, da tegnebogen er blevet afleveret, og hun vil gå over vejen til sin egen bil, at hun overser, at den hvide bil kommer kørende, fortæller vagtchefen.

Fyns Politi hører gerne fra personer, der mener at have set den bil, der var involveret i ulykken. De kan kontakte politiet på telefon 114 eller 66 14 14 48.