Mand død efter vold Fyns Politi søger vidner

En 70-årig mand døde torsdag den 4. august efter en række alvorlige skader, som politiet mener er begået mod ham af en eller flere gerningsmænd.

En 70-årig mand blev fundet i sit hjem i Vesterparken i Ringe onsdag middag af en bekendt. Han var i live, men ilde tilredt. Han blev kørt på sygehuset, hvor han samme aften afgik ved døden som følge af sine skader.

Undersøgerne af den afdøde har vist, at en eller flere gerningsmænd højst sandsynligt har påført manden de alvorlige skader.


- Der er tale om stump vold, som vi er overbeviste om, at andre må have påført manden. Derfor har vi brug for borgernes hjælp til at finde ud af, hvad der er sket. Vi ved ikke, hvor længe den nu afdøde lå tilskadekommen i sit hjem, før han blev fundet onsdag ved middagstid, men vi tror, der kan være gået mellem et og to døgn, fra han blev udsat for volden, til han blev fundet, siger politikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Søger vidner

Fyns Politi vil meget gerne høre, hvis nogen har set eller hørt noget i tidsrummet fra mandag den 1. august og frem til onsdag middag. 

Politiet hører også gerne, hvis nogen på anden vis har kendskab til, hvad der er sket.

Fyns Politi arbejder fortsat med både tekniske undersøgelser og øvrig efterforskning i området.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.