I det fynske folks tjeneste

Politiet beder om hjælp: Har du set en blå Audi

Fyns Politi beder om hjælp fra borgere, der har set en blå Audi A6 stationcar. Bilen er tidligere på ugen stjålet i Ringe, og politiet frygter, at der bliver brugt til ny kriminalitet.

Den blå Audi A6 stationcar blev stjålet i forbindelse med et indbrud i Ringe tidligere på ugen. Bilen er set flere gange siden, men det er ikke lykkedes politiet at lokalisere den.

Første gang var fredag aften omkring klokken 20.30 på Lindøalleen i Munkebo.

Anden gang er klokken 2.17 natten til søndag, hvor to betjente var i gang med en politiforretning på Lindevej i Nyborg. Her var en ung kvinde blevet overfaldet og slået af tre unge mænd, der ville stjæle hendes taske.

Læs også To kvinder udsat for vold og røveri i Nyborg

- Vi har en patrulje på stedet, der får et glimt af bilen, men gerningsmændene når at forsvinde, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

Den blå Audi A6 stationcar har registreringsnummer AU 14 500. Fyns Politi er interesseret henvendelser, hvis nogen ser den efterladt eller parkeret et sted.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra borgere, der har set den i trafikken. Men ser nogen den holde et sted, så vil vi gerne have et tip, siger vagtchefen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.