I det fynske folks tjeneste

Rynkeby solgt til tysk juice-fabrikant

Arla sælge Rynkeby Foods A/S til det tyske firma Eckes-Granini Group, som er Europas førende producent af mærkevare-drikke baseret på frugt.

Rynkeby udvider produktionen i Ringe med mere end 50%

Handlen er gennemført og træder i kraft med øjeblikkelig virkning, skriver Arla i en pressemeddelelse.

Salget er et led i Arlas strategi om at skille sig af med de dele af forretningen, der ikke har med mejeriprodukter at gøre.

- Rynkeby er det sidste tilbageværende datterselskab i Arla-koncernen, som ikke relaterer sig til mælk, og vi mener, at Rynkeby rent forretningsmæssigt passer bedre til Eckes-Granini, fordi de fremadrettet kan bringe virksomheden op på næste trin, siger Povl Krogsgaard, vice-adm. direktør i Arla.

 

Om Rynkeby

Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Danmark og sælger årligt mere end 130 millioner liter juice og saft til forbrugere i primært Danmark, Sverige og Finland.
Omsætningen i 2015 var på ca. 1 milliard kroner. Virksomheden har 200 ansatte med hovedsæde i Ringe, hvor størstedelen af produktionen også foregår.
Kilde: Arla

 

Om Eckes-Granini

Eckes-Granini Group GmbH med hovedsæde i Nieder-Olm, tæt på Mainz, er førende inden for mærkevaredrikke baseret på frugt i Europa med 15 nationale organisationer, omkring 1.500 ansatte og eksport til 70 lande.
Med sine internationalt kendte kvalitetsbrands Granini og Pago og de lokale favoritter hohes C, Joker, Marli, Brämhults, Elmenhorster, Sió og YO er virksomheden repræsenteret i detailfødevarehandlen og out-of-home-markedet.
Kilde: Arla