Stor betonklods placeret på vej: Mindreårig anholdt for at sætte andres liv og førlighed i fare

Fyns Politi har anholdt en mand under 18 år i forbindelse med de episoder i Faaborg, hvor der flere gange er placeret tunge betonklodser på Sundvejen.

I flere tilfælde blev der i weekenden stillet en massiv betonklods på Sundvejen i Faaborg til fare for bilisterne. Der har også været lagt en trafikkegle på vejen. 

Nu har politiet foretaget en anholdelse i sagen. 

Det skriver Fyens Stiftstidende

- Der er tale om en ung mand under 18 år fra lokalområdet. Han er anholdt og sigtet for overtrædelse af Straffelovens §252, som handler om at sætte andres liv og førlighed i fare. Han nægter sig skyldig, siger politikommissær Rasmus Tyllesen til Fyens Stiftstidende i sagen. 

Ved flere af episoderne er der set unge mennesker tæt på gerningsstedet. Anholdelsen sker i relation til en episode lørdag aften hvor en kvinde med sine døtre i bilen bragede ind i en betonklods. Episoden blev filmet og efterfølgende delt på sociale medier. 


Tirsdag fortalte Bent Nørregaard Frantzen fra Faaborg om, hvordan han også var tæt på at komme galt afsted, da en trafikkegle var lagt på vejen. 

- Det er vanvittig farligt jo. Du ser den ikke, når du kommer mod keglen, fordi den ligger med bagsiden opad. Der er ikke nogen reflekser på eller noget. Du brager lige ind i den, og når det så er rigtig mørkt - også selvom du har lys på bilen. For det ligger man jo ikke mærke til, sagde han tirsdag. 

Han anmeldte efterfølgende sagen til politiet. 

Den anholdte nægter sig skyldig. Da personen er under 18 år, bliver de sociale myndigheder også involveret. Der er endnu ikke taget stilling til, om han bliver tiltalt.