I det fynske folks tjeneste

Stor politistyrke til brødreslagsmål

Fyns Politi er tirsdag eftermiddag massivt til stede ved en konfrontation mellem to brødre i Ringe. Den ene bror har truet den anden med et jagtgevær.

Fyns Politi har sat hundene ind i eftersøgningen af en 37-årig mand, der har truet sin lillebror med et jagtgevær i Ringe.

Politiets indtrængningsenhed skal ind på grunden og have fat i manden, oplyser politiets vagtchef.

1 af 2

De to brødre var allerede i aftes i klammeri, oplyser vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

- Det er rigtigt, at de to var oppe at toppes i går, og vi har haft den ene bror inde til afsvalning.

Tirsdag eftermiddag er de to brødre på 37 og 34 år imidlertid kommet op at diskutere igen på en ejendom i udkanten af Ringe, og storebror har angivellig truet sin lillebror med et jagtgevær.

- Det er lykkes lillebroren at komme væk fra sin storebror, der enten stadig er i huset eller gemmer sig i området udenfor. Lige nu går meldingen på, at han er smuttet udenfor, så vi leder efter ham med hunde, fortæller vagtchefen, der ikke ved, om han stadig er bevæbnet.

Vil have fat i manden

Fyns Politi har kort før klokken 16 rekvireret indtrængningsholdet, der skal ind på området og finde manden.

Manden skal findes og anholdes hurtigst muligt, selvom lillebroren er i sikkerhed.

- Det kan lyde dramatisk, med sådan et indtrængningshold, men det er folk der er trænede i den slags opgaver. De skal ind og have fat i manden, for ellers kan vi jo stå derude og vente, ja jeg ved ikke hvor lang tid, fortæller vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi.