Svenskersalg efter pænt Nassau-overskud

 

Ringe-virksomheden Nassau Door, der netop er blevet solgt til  den svenske Assa AbloyA/S, fik et pænt 2015-regnskab.

Virksomheden, der fremstiller industrielle porte og relaterede produkter kom ud af regnskabsåret med et resultat af den primære drift på 14,3 milliioner mod et underskud på 11,7 millioner kroner året forinden.

Resultatet før skat blev på 12,3 millioner kroner mod et underskud året før på 13,5 millioner.

Den positive udvikling kommer på trods af en marginal tilbagegang i nettoomsætningen til 428,1 millioner kroner.

- Det er bestemt et både glædeligt og tilfredsstillende resultat for Nassau Door. Vi kan se tilbage på et år, hvor alle vores selskaber i koncernen har givet overskud, med undtagelse af Norge, hvor en mindre tabsgivende afdeling er nedlagt i regnskabsåret, siger adm. direktør i Nassau Doo, Jens Flesner.

Direktøren peger på, at den udvikling er skabt på baggrund af et markant øget fokus på kerneforretningen, et komplet program af industrielle porte til det professionelle marked samt skræddersyede garageporte til privatmarkedet.  

Produktiviteten er forbedret gennem effektivisering og tilpasning af organisationen.

Nassau Door beskæftiger i alt ca. 350 medarbejdere. Koncernen tæller hovedsædet i Ringe samt datterselskaber i Tyskland, Norge, Holland, Belgien og Polen.  

Nassau Door er en del af Micro-Matic koncernen, der efter salget af antenne- og elektronikvirksomheden Triax i Hornsyld og Senmatic i Søndersø nu kun består af Micro Matic, der laver anstikkere til fadølsankre og Triax Systems, der fremstiller elektronik.