I det fynske folks tjeneste

Følg TV 2/Fyns Facebook-dækning fra morgenstunden

Fra klokken 8.00 kan du følge TV 2/Fyns dækning af Facebooks pressemøde og de fynske reaktioner på web, Facebook og på Nyhedskanalen på dit tv.

02:38

Energinet.dk har længe været i gang med at grave ud til en 100 millioner kroner dyr transformerstation til Facebook.

Dagens store nyhed torsdag bliver det pressemøde, som Facebook har indkaldt til i festsalen på Odense Rådhus sammen med borgmester Peter Rahbæk Juel (S) og rådmand Jane Jegind (V).

Og den begivenhed dækkes efter alle kunstens regler her på TV 2/Fyn.

Allerede klokken 8.00 er Live- og Business-reporter Pernille Kjær Nielsen og erhvervsredaktør Ole Frank Rasmussen på pletten med gæster direkte fra M. P. Allerups Vej i Tietgenbyen.

Læs også Facebook indkalder til pressemøde i Odense

Der sendes direkte til Facebook og tv2fyn.dk.

Senere kan man også følge med hos kollegerne fra TV2 News, og klokken 9.50 sender TV 2/Fyn live på Nyhedskanalen på dit tv fra pressemødet med Facebook og Odense Kommune. I forlængelse af pressemødet kan du følge med i interviews og tidligere udsendelser om Facebook på TV 2/Fyn.

Også TV 2 News er til stede.

Selve pressemødet kan også følges på liveblog på tv2fyn.dk.

Den 9. december 2016 kunne TV 2/Fyn afsløre, at Facebook havde købt grunden i Tietgenbyen uden forbehold. Samtidig viste Energinet.dk rundt på grunden, hvor man opfører et transformeranlæg til Facebook for godt 100 millioner kroner.

Samtidig oplyste Facebook, at man i vid udstrækning vil bruge lokal arbejdskraft til anlægsarbejdet.

Der har de seneste måneder været opslået en snes job til byggeriet i Tietgenbyen igennem rekrutteringsfirmaet Randstad, men flere detaljer om projektet vil formentlig blive afsløret på pressemødet i dag.

Hidtil har Facebook været meget sparsom med oplysninger om projektet, og Odenses politikere har været fuldstændigt tavse.

18:42 Luk video