Tak til alle jer, der stemte og bakkede op om Danmarks mest Fantastiske Fællesskaber. Afgørelsen er nu faldet.

Tillykke til vinderen af Årets Fantastiske Fællesskab 2018: Tune IFHer på Fyn blev Bagenkop - Altid i Bevægelse kåret som områdets mest Fantastiske Fællesskab og vandt 50.000 kr. til deres arbejde.
Foreningen blev stemt til tops på Fyn, fordi dens medlemmer tager ansvar for deres lokalområde langt ud over, hvad man kan forvente af en forening Lørdag d. 3. november mødte Bagenkop vinderne fra de øvrige syv TV 2 Regioner landet over til et stort finaleshow på Kulturværftet i Helsingør.
I ugevis havde foreningen kæmpet for at mobilisere stemmer nok til at vinde æren som Danmarks mest fantastiske fællesskab og hovedprisen på 100.000 kroner. Men det havde de andre også - og intet var afgjort, før aftenen er omme.01:43

Bagenkop altid i bevægelse

01:41

Forlev Spejdercenter

02:03

Gospelkoret Amazing

01:47

Idestrup og Omegns Lokalråd

01:49

Jels Vikingespil

01:42

Mejrup – Det nære i det store

01:49

Tune IF

01:50

Aalborg Garden

Tak fordi du var med til at hylde alt det, vi danskere har sammen!Om FANTASTISKE FÆLLESSKABER

Fantastiske Fællesskaber er et projekt, der hylder alt det, vi danskere har sammen og gør i fællesskab. Missionen var at finde frem til den unikke forening eller sammenslutning, der fortjente titlen som Årets Fantastiske Fællesskab og den medfølgende pris på i alt 150.000 kroner. Under ansøgningsperioden i foråret modtog TV 2 Regionerne tilsammen mere end 1000 ansøgninger fra alle mulige foreninger og fællesskaber. I hver TV 2 region udvalgte en regionalt nedsat jury 10 fællesskaber.

I løbet af sommeren 2018 blev der blevet produceret portrætfilm om alle de 80 nominerede fællesskaber. Filmene skulle hjælpe seere og brugere med at vælge, hvem de vil stemme på. Filmene kunne ses på tv 2 regionernes hjemmesider, de blev delt på Facebook og vist på tv fra 3. september 2018.

28. september 2018 kunne vi afsløre, hvem der vandt prisen i hver deres område. Vinderne modtog 50.000 kroner og gik samtidig videre til landsfinalen, hvor vinderfællesskabet modtager yderligere 100.000 kroner. Alle i hele landet kunne være med til at stemme om, hvem af de otte landsfinalister der skulle vinde. Igen foregik afstemningen på sms og på TV 2 regionerne hjemmesider, hvor de otte finalistfilm fra hele landet kunne ses.

3. november 2018 afholdt TV 2 Regionerne i fællesskab med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet et nationalt prisoverrækkelsesshow på fem kvarter, hvor Årets Fantastiske Fælleskab 2018 blev kåret. Det foregik i Kulturværftet i Helsingør og blev sendt direkte på alle TV 2 Regionernes kanaler og hjemmesider.I samarbejde med


En stemme koster almindelig sms-takst. Landsfinalen afholdes 3. november og vises live på alle TV 2 regionalstationer.

Produceret af:

Kreditering

Tilrettelægger & fotograf
Teys Schucany

Produktionsassistent
Jasmin Yada

Klipper
Magnus Højlund Nørgaard

Post-tonemester
Lars Rasmussen

Color-Grade
Tobias Bach