I det fynske folks tjeneste


I samarbejde med


Ti fynske fantastiske fællesskaber er nu udvalgt

Ti fynske fantastiske fællesskaber er nu udvalgt


Juryen har talt, der er nu udtaget og nomineret ti fynske fællesskaber. De nominerede fællesskaber går videre i konkurrencen om at blive årets ”Fantastiske fællesskab” og vinde den regionale fællesskabspris på 50.000 kroner, og samtidig – ikke mindst – muligheden for at gå videre til landsfinalen, hvor prisen er på 100.000 kroner.
De ti fynske nominerede fællesskaber er:

Bagenkop ALTID i bevægelse

Cirkus Flik-Flak

Frivilliggruppen i Tvillingegårdens Venner

Lambda

MG&BK United

Ringes Brandmænds Aktivitetsklub

PSDU Vikings Cheerleaders

Strynø Kulturhus

Tommerup Motocross og Speedway Club

We enjoy Vollsmose


Henover sommeren produceres små portrætfilm om hver af de nominerede fællesskaber, og til september vil alle her på siden kunne stemme på, hvem der skal vinde TV 2/Fyns regionale pris og gå videre til landsfinalen. Vinderen af den regionale pris offentliggøres på ”Frivillig Fredag” den 28. september, og landsfinalen afgøres lørdag den 3. november.

FANTASTISKE FÆLLESSKABER er TV 2-regionernes, Lokale- og Anlægsfondens og Tuborgfondets hyldest til alt det vi har sammen.

TV 2/Fyns jury består af; Anja Følleslev, musiker, studenterhusleder og ”Årets Fynbo”, Søren Jakobsen, projektleder, foreningskonsulent og viceinspektør på Aarupskolen, Anne Marie Skov, direktør, Tuborgfondet, Esben Danielsen, direktør, Lokale- og Anlægsfonden, og Rikke Bekker, redaktions- og udviklingschef, TV 2/Fyn.