100 fynboer får ny arbejdsgiver

Fyns største entreprenør-koncern Munck Gruppen overtager det store sydfynske entreprenørfirma Ollerup.

Den Nyborg-baserede entreprenørkoncern Munck Gruppen overtager den sydfynske virksomhed Entreprenørfirmaet Ollerup A/S via sit datterselskab, Forsyningsledninger A/S med base i Odense.

Det skriver Munck Gruppen i en pressemeddelelse.

Cirka 100 medarbejdere skifter arbejdsgiver.

Ollerup A/S har gennem mange år primært udført anlægsarbejder, kloakering, byggemodning med mere på Fyn. 
 
- Vi er meget glade for den henvendelse, vi fik fra Munck Forsyningsledninger. Det betød, at vi kunne indgå en aftale om et ejerskifte, som sikrer, at selskabet og ikke mindst arbejdspladserne bevares på fynske hænder, siger Robert Kirkeby Hansen, administrerende direktør for Entreprenørfirmaet Ollerup A/S.

Opkøb styrker letbane-arbejde 

Administrerende direktør for Munck Forsyningsledninger A/S, Flemming Skøtt, glæder sig også over opkøbet.

quote De øgede ressourcer og kompetencer falder ligeledes godt i tråd med det forestående arbejde, som vi skal udføre i sammenhæng med etableringen af Letbanen i Odense.

Flemming Skøtt, administrerende direktør, Munck Forsyningsledninger A/S.

Munck Forsyningsledninger udfører i forvejen delvist samme type opgaver som Entreprenørfirmaet Ollerup. Det sydfynske byggefirma har specielt på kloak- og anlægsområdet været meget aktive.

- Den del glæder vi os til at kunne tage ved lære af, da vi ønsker at blive mere aktive på dette felt, siger Flemming Skøtt i en pressemeddelelse.

- De øgede ressourcer og kompetencer falder ligeledes godt i tråd med det forestående arbejde, som vi skal udføre i sammenhæng med etableringen af Letbanen i Odense. 

Nu 1.600 medarbejdere i Munck

Som led i overtagelsen bliver Robert Kirkeby Hansen ny regionsdirektør for Munck Forsyningsledninger på Fyn, når den nuværende regionsdirektør Frank Andersen går på pension i efteråret 2017.
 
Entreprenørfirmaet Ollerup A/S beskæftiger cirka 100 medarbejdere. Hovedaktiviteterne for virksomheden er på Fyn, hvor hovedkontoret i Stenstrup også ligger.
 
Munck Forsyningsledninger vil efter overtagelsen beskæftige cirka 700 medarbejdere, og det samlede antal medarbejdere i Munck Gruppen stiger til godt 1.600.