I det fynske folks tjeneste

11 vidner i voldssag mod kendt rapper

Sangeren L.O.C er tiltalt for vold mod en festivalgæst under "Rock under Broen" i Middelfart i sommer.

Et knytnæveslag i ansigtet.

Sådan lyder tiltalen mod rapperen L.O.C, som er tiltalt for vold i Retten i Odense onsdag. I alt 11 vidner skal afhøres i sagen.

L.O.C, hvis rigtige navn er Liam O'Connor, nægter sig skyldig i at have tildelt en ung mand et knytnæveslag i ansigtet under Fyns største endagsfestival "Rock under Broen" i Middelfart den 9. juni i år.

Sangeren havde optrådt på festivalen og var på vej tilbage mod garderoben i bil sammen med resten af bandet.

Og her møder han første gang offeret.

Ifølge L.O.C flår han døren til bilen op og råber ord som idiot. Offeret mener dog ikke, at han åbnede døren, men det kan han ikke afvise med sikkerhed.

Han forklarer, at bilens sidespejl havde ramt hans venstre skulder, hvilket gjorde ham gal.

Bilen kører videre og stopper i garderobeområdet længere nede ad vejen. Offeret forklarer, at han går efter for at få en undskyldning.

Det udvikler sig til et skænderi mellem chaufføren og offeret. En anden af bilens passagerer, sangeren U$O, blander sig i diskussionen, hvilket får offeret til at tage fat i U$O's hættetrøje.

Et voldsomt syn for L.O.C, som mener at se sin ven blive overfaldet og reagerer ved at skubbe offeret væk, forklarer han.

Men ifølge offeret rammes han pludselig af et slag, mens han har fat i U$O's hættetrøje.

Han ser ikke L.O.C slå - men han er ikke i tvivl om, at slaget kom fra ham, da han så direkte op på sangeren efter slaget.

I alt vil der i løbet af onsdagen blive hørt 11 vidner i sagen, syv fra anklageren og fire fra forsvareren, før retten forventer at afsige dom.