I det fynske folks tjeneste

12 års fængsel for jalousidrab

En 64-årig mand fra Nordsjælland er dømt for drabet på den 47-årige butiksassistent Connie Christiansen i hendes rækkehus i Odense. Manden overvejer at anke.

Det var i dette rækkehus på Bredagerløkken i den sydøstlige del af Odense, at den 64-årige mand dræbte den 47-årige kvinde.

Den 64-årige Hans Christian Vedel Hansen fra Helsingør er ved Retten i Odense idømt 12 års fængsel for drabet på den 47-årige butiksassistent Connie Christensen i hendes rækkehus i Odense i maj 2009.

Han tog betænkningstid til en eventuel anke af dommen. Undervejs har den 64-årige kun villet erkende vold med døden til følge, idet han i et anfald af jalousi kvalte sin 47-årige kæreste.

Forinden havde han stukket hende i maven med en papirkniv, og bagefter forsøgte han at sætte ild til rækkehuset for at slette sine spor.

Han forklarede i retten, at han greb kvinden om halsen og klemte til, fordi hun så andre mænd end ham.

Den 47-årige blev fundet af sin datter i rækkehuset på Bredagerløkken to dage efter drabet, som skete den 4. maj. Datteren var blevet urolig, fordi moren ikke var mødt på arbejde. Næste dags aften blev den 64-årige anholdt i sit hjem i Helsingørområdet. Politiet var kommet på sporet af ham via overvågningsbilleder fra bussen og toget, han var taget med fra Odense til Nordsjælland.