I det fynske folks tjeneste

15-årig skudt i øjet med paintball-pistol

Politiet leder efter rød Toyota, hvorfra der lørdag aften blev affyret paintballskud mod drenge på scooter.

En 15-årig dreng måtte natten til søndag på skadestuen, efter han blev ramt i øjet med en paintball-pistol.

Drengen kørte på sin scooter sammen med et par kammerater ved Munkebo kort efter midnat, da en rød Toyota kom kørende imod dem.

Da bilen passerede i krydset mellem Munkebovej og Kystvejen skød et ukendt antal gerningsmænd flere gange mod drengene, og den ene paintballkugle ramte den 15-årige i øjet.

- Øjet er kraftigt hævet og lukket, og det har blødt, men det er endnu for tidligt at sige, hvor alvorlig skaden er, siger vagtchef, Thomas Bentsen, Fyns Politi.

Det kunne ellers nemt være gået grueligt galt. En kugle fra en paintball-pistol kan nemlig opnå en hastighed på flere hundrede kilometer i timen, og rammer den direkte ind i øjet, kan det koste synet.

Politiet leder nu efter den røde Toyota, som kørte i retning af Odense, og vil gerne høre fra personer, der har oplysninger om bilen eller dens fører og passagerer.

Den 15-årige og hans venner så ikke selv personerne i bilen og fik heller ikke fat i nummerpladen, så politiet har ikke mange spor at gå efter.

- Umiddelbart har de to unge ikke nogen fjender, så det tyder på, at det bare var nogen, der synes det kunne være sjovt at skyde efter tilfældige, siger vagtchefen.

Her skete det

Vis paintballskud på et større kort


Vis paintballskud på et større kort