15 dræbt i trafikken på Fyn i år

I 2012 var der rekord-få dræbte i den fynske trafik. Blot otte personer mistede livet i trafikken. Men efter den voldsomme ulykke torsdag morgen i Odense , der kostede en 49-årig mand livet, er antallet af dræbte i den fynske trafik i 2013 i alt 15 personer.

Tendensen har været klar de seneste år: Antallet af trafikdræbte falder år for år. Men udviklingen kan meget vel vende.

Antallet af trafikdræbte i 2013 er nu oppe på 15. Herunder kan du læse om de trafikdræbte på Fyn i år.

Se interaktivt kort nederst siden.

24-årig mand på knallert dræbt

Mandag 7. januar kørte en 24-årig mand på knallert direkte op i en lastbil, og blev dræbt på Store Landevej ved Ejby

45-årig kvinde dræbt mod lastbil

Tirsdag 5. februar blev en 45-årig kvindelig bilist fra Ebberup dræbt på Assensvej ved Glamsbjerg. Af ukendte årsager kørte hun frontalt ind i en modkørende lastbil

20-årig mand dræbt

Fredag 15. februar mistede en 20-årig mand mistede herredømmet over sin bil og kørte ud over en skrænt på Svendborg Landevej. En 19-årig kvinde, som også var med i bilen, pådrog sig voldsomme skader.

81-årig kvinde på cykel dræbt

Torsdag 7. marts blev en 81-årig kvindelig cyklist dræbt af en højreresvingende lastbil i krydset Munkerisvej - Hjallesevej i Odense.

Fodgænger dræbet på Nordfyn

Torsdag 14. marts blev en 52-årige mand ramt af en bil og dræbt på Tørresøvej nord for Otterup.

67-årig kvinde dræbt

Tirsdag 9. april blev 67-årig kvinde dræbt, da hendes bil kom over i den forkerte vejbane ved Vissenbjerg. Hun kørte frontalt ind i en lastbil.

69-årig mand fra Sydfyn dræbt

Fredag 24. maj mistede en 69-årig mand fra Sydfyn livet, da han i sin bil stødte sammen med en lastbil ved Årslev. Trafikuheldet skete på Albanivej ved Nørre Søby.

48-årig mand dræbt på motorcykel

Lørdag 1. juni mistede en 48-årig mand kontrollen over sin motorcykel og tørner ind i et skilt og et vejtræ. Han mister livet. Ulykke skete ved Hundslev ved Rynkeby øst for Odense

31-årig dræbt mod lastbil

Tirsdag 4. juni mistede en 31-årig mand livet, da en lastbil og en personbil tirsdag morgen kørte frontalt sammen på Fyn. Uheldet skete på rute 335 mellem Morud og Vissenbjerg.

59-årig mand dræbt af en løbsk skurvog

Tirsdag 4. juni blev en 59-årig mand dræbt af en løbsk skurvogn i Bolbro i Odense.

74-årig dræbt i højresvingsulykke

En 74-årig mand på cykel dræbt af lastbil i højresvingsulykke i Vissenbjerg 10. juni.

Ægtepar mister livet i trafikulykke på Fyn

Af ukendte årsager kørte en 50-årig mand over i den forkerte kørebane og frontalt ind i et ægtepar fra Assens.

Ulykke skete 23. juli på Assensvej ved Glamsbjerg. Den 67-årige kvinde og hendes 68-årige mand var på vej i retning mod Odense, da en modkørende bil af ukendte årsager pludselig kørte over i den forkerte kørebane og frontalt ind i ægteparrets bil.

Trafikulykke på Fyn koster 76-årig kvinde livet

Ulykken skete 31. juli på den fynske motorvej ved afkørslen til Tietgenbyen, omkring tre kilometer øst for udfletningen til Svendborgmotorvejen.

Ved en soloulykke kommer bilen kommer ud i rabatten og ryger op på et autoværn og falder ned på den anden side og ruller ned ad en høj skrænt, fortsætter han.

Den 76-årige var passager i bilen, der blev ført af en 72-årig kvinde fra Skive-egnen.

49-årige dræbt i bus-ulykke

En 49-årig mand blev torsdag morgen 22. august dræbt ved voldsomt trafikuheld mellem en bus og en personbil i de sydlige Odense.

Den 49-årige mand kom kørende i sin personbil ad Svendborgvej mod syd, hvor han af ukendte årsager kom over i modgående kørebane og næsten frontalt kolliderede med en rutebus fra Fynbus.

Trafikdrab på Fyn i 2013

Vis Trafikdrab på Fyn i 2013 på et større kort

Antal trafikdrab på Fyn siden 1998