I det fynske folks tjeneste

18-årig banket med en svensknøgle

En 18-årig mand blev natten til søndag udsat for grov vold i Assens, da han blev slået med en svensknøgle og brækkede både kæben og næsen. Seks personer er anholdt i sagen.

01:34

Politiet anholdt seks personer.

1 af 2

Overfaldet skete i forbindelse med en episode, hvor forskellige folk provokerede hinanden foran Havanna Club i Strandgade i Assens. Politiet blev kaldt til stedet og tilkaldte en ambulance. Den 18-åriges ansigt var svulmet godt op - og han blev i al hast kørt til Odense Universitetshospital. Hans tilstand betegnes som stabil.

Siden fik politiet en anmeldelse om, at en Honda Civic var kørt ind i et hus på Damgade, og at huset havde fået en trykskade i væggen. Et busskilt blev i samme forbindelse også torpederet.

Kort efter opdagede en patruljevogn denne Honda Civic, og personerne i den bil samt personerne i en Mazda, der fulgte med, blev anholdt. I alt seks personer som politiet søndag skulle afhøre.

Der er samtidig meldinger om, at en anden mand er blevet lettere skadet af slag fra en hammer. Politiet vil gerne tale med den mand.