19-årig smadrede lejlighed i raseri

En lejlighed i Lumby, nord for Odense, blev totalt smadret da en 19-årig mand gik amok lørdag morgen. Lejligheden tilhører en 36-årig mand, der ifølge BT, havde leveret bagepulver istedet for speed til den 19-årige.

-

En lejlighed i Lumby, nord for Odense, blev totalt smadret da en 19-årig mand gik amok lørdag morgen. Lejligheden tilhører en 36-årig mand, der ifølge BT, havde leveret bagepulver istedet for speed til den 19-årige.

Gik helt amok
\"Han brasede ind i lejligheden ved 9-tiden lørdag morgen. Jeg havde besøg af et par venner. Vi var alle panikslagne. Så snart den unge mand kom ind i lejligheden gik han helt amok\", siger den 36-årige til BT. \"Han væltede møbler. Knuste dem mod væggen. Han smadrede alt i stuen, soveværelse, køkken og toilet. Alt. Bogreoler blev væltet. Det var frygteligt. Til sidst slog han mig i ansigtet, så jeg fik blå øjne. Da han forsvandt, tog han mit fjernsyn med\".

Bagepulver istedet for speed
Ifølge den 36-årige havde han tidligere lovet at transportere noget for den unge mand. Han benægter, at have kendskab til, at der var tale om narkotika, hvilket der altså heller ikke var. Istedet for den speed han havde betalt 300 kroner pr. gram for, fik den unge mand altså kun bagepulver.

Sigtet for vold, hærværk og røveri
Det kunne den 19-åriges temperament ikke holde til og resultatet af hans raseri endte altså med en ødelagt lejlighed og en varetægtsfængsling i to uger, sigtet for vold, hærværk og røveri.

Søndag erklærede den 19-årige sig skyldig i grundlovsforhøret.