I det fynske folks tjeneste

20 nye valgvideoer i valgguiden

De fynske folketingspolitikere viser stor interesse for at blive repræsenteret i TV 2/FYN`s valgguide. Mandag er valgguiden blevet udvidet med 20 nye video- og tekstpræsentationer.

-

FV2005: De fynske folketingspolitikere viser stor interesse for at blive repræsenteret i TV 2/FYN`s valgguide. Mandag er valgguiden blevet udvidet med 20 nye video- og tekstpræsentationer.

Med mandagens optagelser er alle partier nu repræsenteteret i valgguiden. For langt de fleste partier har hovedparten af kandidaterne taget imod tilbuddet, mens interessen fra et par af de mindre partier ikke har været helt så stor. 

I alt har 45 ud af 79 fynske folketingspolitikere fået lavet en videopræsentationer, og de kommende dage vil der komme flere videopræsentationer til. Næsten 70 procent af kandidaterne deltager i valgguiden med enten tekst- eller videopræsentation.

Videopræsentationerne kan ses i valgguiden på tv2fyn.dk, og samtidig bliver et repræsentativt udsnit af valgvideoerne vist i TV 2/FYN`s udsendelser klokken 12.10 og klokken 19.30 under titlen \"Stem på mig\".

Udover videopræsentationerne svarer politikerne på en række udvalgte spørgsmål, som klarlægger deres holdning til forskellige fynske emner.

Valgguiden byder også på en aktuel liste over valgmøder og valgarrangementer på Fyn op til folketingsvalget 8. februar. I øjeblikket rummer valgkaldenderen 22 fynske valgarrangementer.

Se mere i TV 2/FYN`s valgguide.