I det fynske folks tjeneste

200 nye jobs på Lindø-værftet

200 nye medarbejdere er på vej til at flytte ind på Lindø-værftet. Her skal en virksomhed fremover bygge fundamenter til havvindmøller.

01:58

1 af 2

Det er Skykon Offshore A/S og Lindø Industripark, som fredag har indgået lejeaftale om 100.000 kvadratmeter areal svarende til cirka 10 procent af industriparkens totale rådighedsareal.

Det udlejede område omfatter dele af de oprindelige værftsfaciliteter og en række bygninger til administration, værksted og malehal til produktion af fundamenter til havvindmøller, og overtagelse sker allerede i dette efterår.
- Vores faciliteter er et utroligt godt match til Skykon Offshore A/S, og vi er rigtig glade for, at vi har fået denne lejeaftale på plads. Vi har med aftalen taget endnu et væsentligt skridt for industriparken og samtidig sikret fortsættelse af omfattende produktion på Lindø, og det har været af højeste prioritet for os, udtaler divisionsdirektør Michael Nymark Hansen, Lindø Industripark.

Skykon Offshore A/S investerer et trecifret millionbeløb i udvidelsen på Lindø og etablerer dermed endnu en base for virksomhedens hastige og ambitiøse vækst inden for produktion af fundamenter til havvindmøller.

Aftalen løber i minimum 10 år. Skykon Offshore A/S foretager indledningsvis ombygninger og vil i første kvartal 2011 være klar til udskibning af de første fundamenter fra Lindø.